Rabbitbrush / Chrysothamnus nauseosus / Chrysothamnus nauseosus CALIF

Indicaties:

Concentratieproblemen .
Moeite met coördineren .

Afbeelding van Rabbitbrush

Rabbitbrush is een goede remedie voor mensen die in de war raken als ze meer dan één ding tegelijk moeten doen. Ze verliezen snel het overzicht over situaties en hebben er moeite mee om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Er zijn veel beroepen te bedenken waarbij één activiteit uit een aantal onderdelen bestaat die gelijktijdig moeten worden uitgevoerd. Een kerkorganist bijvoorbeeld moet zowel het klavier als het pedaal bespelen, iets wat op zich al coördinatieproblemen kan opleveren. Maar als zij of hij daarnaast vergeet om op het koor te letten, zal het muzikale geheel zeker in het gedrang komen.

Rabbitbrush maakt het mogelijk om tegelijkertijd met verschillende dingen bezig te zijn en toch het totaaloverzicht te behouden.

Doelstelling van het gebruik van Rabbitbrush:

Het verbeteren van de coördinatie.
Door de bomen het bos blijven zien.

Aanvullende suggesties:

Simultaan schaken.
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Affirmatie:

Ik kan minstens twee dingen tegelijk overzien.

© Logo van Anagram
Meer informatie op www.anagrammatica.nl
? Sneltoetsen (accesskeys): 1 = Begin tekst 2 = Hulp 3 = Home 4 = Vorige 5 = Klachten 6 = Gebruik 7 = Remedies 8 = Printversie 9 = Volgende 0 = E-mail Klik = Uitgebreide hulp Tab-volgorde: Begin tekst Hulp Knoppen E-mail Overige links   Voorzover de browser dit ondersteunt