Star thistle / Centaurea calcitrapa / Kalketrip CALIF

Indicaties:

Angst.
Niets samen kunnen delen .
Hebzucht.

Afbeelding van Star thistle

Star thistle is speciaal geschikt voor mensen die er moeite mee hebben om iets van zichzelf te geven. Dit geldt vooral op emotioneel gebied, maar wordt ook heel duidelijk door de manier waarop deze mensen met geld omgaan. Ook al hebben ze genoeg geld, ze houden altijd het gevoel dat het niet genoeg is of dat ze het op een kwade dag weer zullen verliezen.

Meestal is dit patroon een gevolg van onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden, waarbij zo iemand in materieel opzicht inderdaad tekorten heeft gekend, en dikwijls ook emotioneel in de kou is gezet.

Star thistle zet een proces op gang waardoor er een betere wisselwerking tussen geven en nemen kan ontstaan. Daarnaast bevordert het inzicht in oude emotionele patronen, die daardoor makkelijker losgelaten kunnen worden.

Doelstelling van het gebruik van Star thistle:

Het overwinnen van de angst voor gebrek.
Gastvrij kunnen zijn.

Aanvullende suggesties:

Onder begeleiding met affirmaties werken.
Voice Dialogue.

Affirmaties:

Het leven geeft mij alles wat ik nodig heb.
Gedeelde vreugd is dubbele vreugd.

© Logo van Anagram
Meer informatie op www.anagrammatica.nl
? Sneltoetsen (accesskeys): 1 = Begin tekst 2 = Hulp 3 = Home 4 = Vorige 5 = Klachten 6 = Gebruik 7 = Remedies 8 = Printversie 9 = Volgende 0 = E-mail Klik = Uitgebreide hulp Tab-volgorde: Begin tekst Hulp Knoppen E-mail Overige links   Voorzover de browser dit ondersteunt