Sweet pea / Lathyrus latifolius / Pronkerwt CALIF

Indicaties:

Rusteloosheid .
Eenzaamheid.

Afbeelding van Sweet pea

Sweet pea is een goede remedie voor mensen die zich nergens thuis voelen, niet bij hun familie, maar ook niet in welke maatschappelijke groepering dan ook. Elke sociale verplichting ten aanzien van anderen wordt als bedreigend en benauwend ervaren. Men vlucht hiervoor weg door bijvoorbeeld veelvuldig te verhuizen en díe situaties waarbij sprake is van een zekere groepsdruk te vermijden. Een gevolg is wel dat deze mensen door een gebrek aan sociale aansluiting het risico lopen gaandeweg te vereenzamen. Men begrijpt niet dat een chronisch afwerende houding tegenover de familie en andere sociale instellingen de mens niet per se vrij maakt.

Sweet pea geeft dat men zich los kan maken van de waarden en normen van de omgeving en versterkt het interne basisgevoel.

Doelstelling van het gebruik van Sweet pea:

Onafhankelijk staan tegenover groeperingen.
Terugvinden van rust en zekerheid.

Aanvullende suggesties:

Samen werken aan een gezamenlijk doel.
Mediteren.

Affirmatie:

Als ik dat wil, vind ik aansluiting.

© Logo van Anagram
Meer informatie op www.anagrammatica.nl
? Sneltoetsen (accesskeys): 1 = Begin tekst 2 = Hulp 3 = Home 4 = Vorige 5 = Klachten 6 = Gebruik 7 = Remedies 8 = Printversie 9 = Volgende 0 = E-mail Klik = Uitgebreide hulp Tab-volgorde: Begin tekst Hulp Knoppen E-mail Overige links   Voorzover de browser dit ondersteunt