Door Anagram toegepaste technieken

Naast een gericht gesprek hanteren wij de volgende technieken:

 • Bloesem-remedies

  Dit zijn essences die mensen innemen en die een subtiele harmoniserende uitwerking hebben op het gevoelsleven. Hierdoor verdwijnen oude blokkades en ingeslepen patronen op een natuurlijke manier. Het is raadzaam het gebruik enige maanden voort te zetten. Bloesemtherapie is nadrukkelijk geen vervanging voor een geneeskundige behandeling. Behalve de remedies die door Dr. Bach zijn ontwikkeld werken wij ook met de Californische bloesems en met een aantal remedies van de Harebell reeks.

  Hoe Anagram bloesem-remedies toepast.

 • Rebirthing

  Een techniek oorspronkelijk afkomstig uit de yoga, en later verder uitgewerkt door Leonard Orr. De achterliggende gedachte is simpel: als je veel ademt krijg je veel energie. Meestal adem je pas veel als je nog net de trein hebt gehaald. Als je veel ademt zonder achterstand, gaat je geest die energie gebruiken om oud zeer op te lossen. Het aardige van de techniek is dat je nu eens niet over je problemen hoeft te praten.

  Hoe Anagram rebirthing toepast.

 • Reiki

  Een oude Japanse vorm van energieoverdracht met als doel spanning en vermoeidheid te verminderen. Bij deze techniek is de werking tweeledig. Zowel emotioneel als lichamelijk wordt een natuurlijk proces in gang gezet, waardoor je meer in het heden gaat leven. Dat wat je niet meer nodig hebt kun je nu makkelijker loslaten.

  Hoe Anagram reiki toepast.

 • Neuro Linguistisch Programmeren

  Een bundeling van communicatietechnieken afkomstig van zeer succesvolle therapeuten zoals bijvoorbeeld Milton Erickson en Virginia Satir. Doel is je bewust te worden van je manier van communiceren en meer zicht te krijgen op je overtuigingen. Gaandeweg ga je zien waar je jezelf in de weg zit en met NLP heb je een handvat om dat te veranderen.

  Hoe Anagram Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) toepast.

 • Hypnose

  Hypnose is een goede overdrachtmethode voor gevoelens en belevingen waarover op een andere manier moeilijk te spreken valt. Je kunt een onderscheid maken tussen sturende en niet sturende hypnose. Technieken als geleide fantasie en autogene training zijn duidelijk sturend. Wij zijn in principe gericht op het volgen en begeleiden van het proces. Je gaat op verkenningstocht en zo kun je dingen in een ander perspectief gaan zien.

  Hoe Anagram hypnose toepast.

 • ?
  Sneltoetsen (accesskeys): 1 = Begin tekst 2 = Hulp 3 = Home 4 = Remedies 5 = Klachten 6 = Intake 7 = Aanpak 8 = Zelf verder 0 = E-mail Klik = Uitgebreide hulp Tab-volgorde: Begin tekst Hulp Knoppen E-mail Overige links Voorzover de browser dit ondersteunt