Hoe Anagram reiki toepast

De gedachte achter reiki is dat een mens niet alleen beschikt over een fysiek lichaam, maar ook over een energielichaam dat op allerlei manieren wordt beïnvloed. Dit lichaam voedt zich met de zogeheten 'chi' ofwel 'prana' - dit is de energie die alomtegenwoordig is - door deze via chakra's en aura in zich op te nemen.

Bij verreweg de meeste mensen treden er van tijd tot tijd verstoringen op in de energiehuishouding, wat gevolgen kan hebben op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Met een reiki-behandeling wordt beoogd eventuele blokkades weg te halen, waardoor het zelfgenezend vermogen van de mens wordt gestimuleerd.

Dit is een non-specifieke techniek die je ook prima op jezelf kunt toepassen. Soms geeft het je een natuurlijke acceptatie van moeilijke problemen, of je ziet juist oplossingen waar je ze eerst niet zag. In ieder geval zet reiki een natuurlijk proces van loslaten in gang. Dikwijls zeggen mensen dat ze door reiki meer in het heden zijn gaan leven.

Reiki kan soms behulpzaam zijn bij pijnklachten of slaapproblemen, maar vaak ook gaat het om subtiele veranderingen die zich over een langere periode uitstrekken.

Zoals wij het zien biedt reiki zeker geen vervanging voor een gangbare medische behandeling; als aanvullende benadering is zij voor veel mensen echter zeer waardevol gebleken. Een reiki-behandeling tweede graad neemt bij ons ongeveer een uur in beslag.

?
Sneltoetsen (accesskeys): 1 = Begin tekst 2 = Hulp 3 = Home 4 = Remedies 5 = Klachten 6 = Technieken 0 = E-mail Klik = Uitgebreide hulp Tab-volgorde: Begin tekst Hulp Knoppen E-mail Overige links Voorzover de browser dit ondersteunt